Tjuvtitt

Bild på en av våra nya designer som vi kommer ha på Mattor-Online framöver. Det är som den skruvade ullmattan, men skruvarna har borstats ur så det är små spänstiga krullar istället..

Bild på en av våra nya designer som vi kommer ha på Mattor-Online framöver. Det är som den skruvade ullmattan, men skruvarna har borstats ur så det är små spänstiga krullar istället.. De kommer in i lager den 20:e Oktober.

Störst, bäst, vackrast

Jag upptäckte en kul grej igår: Mattor-Online har troligen Europas största utbud av kohudar online. Fast det känns lite för otroligt så vi nöjer oss med att säga att vi garanterat är störst i Sverige.
Kul grej nr 2: Vi är störst i Sverige på hängmattor, med vår andra hemsida Hamaca.se
Kul grej nr 3: Vi är störst i Sverige på Cashmere och Pashminasjalar online med Mypashmina.se

Störst, Bäst och Vackrast!

Kanske finns det ännu fler grejer vi är störst med, jag får undersöka saken närmare. Kanske har vi flest färger av fårskinn att välja mellan online, vi har ju 9 olika. Vi har ju helt unika mattor som ingen annan har på vår hemsida också, så vi är garanterat störst på de modellerna. Här nedan är en av Mattor-Onlines Highlandermattor i höstens modefärg Lila. Fällen är hela 10 cm tjock, och den väger ca 7 kg per m2!

I höstens modefärg Lila

Kan ko-kuddar vara något?

Jag tycker att kuddfodral i koskinn är rätt coolt. Att ha som prydnadskudde alltså, inte till att sova på. Det skulle nog inte vara någon höjdare, för skinn luktar ju lite speciellt... Men att ha den i soffan eller i en snygg fåtölj. Det tycker jag är ett smart sätt att ta till vara på de mindre skinnbitarna som blir över när ett stort koskinn tillverkas.
Men stora koskinn är såklart också fina, det kan vara en ursnygg inredningsdetalj i ett rum om man kombinerar rätt. Mattor-Online.se har, vad jag hittills har sett, det största utbudet i Sverige åtminstonde. Och alla 80 kohudarna är individuellt fotograferade så man ser exakt vad det är man köper. Och frakt ingår i priset. Perfekt!


Vackra koraller

Gillar du havets vackra koraller? Nu kan du få in dem i ditt vardagsrum! Den här mattan är kantad av tovad ull som är formad som små koraller. I mitten är det en fluffig och mjuk ullfäll i naturvit. En riktigt kul och annorlunda matta som ger vilket rum som helst ett lyft. Självklart hittar du den hos Mattor Online! Från 979 kr inklusive frakt.


Inspirationsbild #3Mjukt under tassarna! Husdjur älskar mjuka mattor. Hussar och mattar älskar lättskötta mattor som är lätta att dammsuga. Den här mattan heter Filtbollsmatta och går i den bruna färgskalan. De små tovade ullbollarna påminner om grus eller små stenar. Som du ser är den väldigt mjuk och skön! Köp den hos www.mattor-online.se


Inspirationsbild #2


Färgade fårskinn är både snyggt, mjukt och värmande. Superskönt att ha på kontorsstolen på jobbet eller hemma i din favoritfåtölj, eller bara på golvet som en fluffig matta som är en fröjd för fötterna att vandra över.
Hos Mattor-Online finns det högkvalitativa fårskinn i 9 olika färger från 599 kr, och då ingår frakt!

färgade fårskinn från Mattor-Online

Inspirationsbild #1Den här mattan är gjord av cellulosa från bambu, vilket är väldigt snällt mot miljön. Den känns väldigt mjuk när man drar handen över den, som silke. Dessutom är den sval så den passar väldigt bra på sommaren. Tillverkad i Indien och kostar från 1849 kr på www.mattor-online.se under länken "mönstrade mattor".

Mattor!

Vi på Angelfish som har butikerna Hamaca.se och Mypashmina.se har nu startat upp en webshop som säljer mattor i Sverige. Vi funderade länge på vilket domännamn vi skulle ha till vår matt-sida. Valet stod bland annat mellan "Flygande-Mattor.se", "Fluffiga-Mattor.se" men till slut bestämde vi oss för det enkla namnet "Mattor-Online.se". Det beskriver kort och gott vad vi säljer. Mattor Online. Vi säljer fluffiga flokatimattor i olika färger, prickiga mattor av tovad ull, över 150 unika kohudar, mjuka fårskinn i 9 snygga färger, moderna mattor i coola mönster med mera... Surfa in i vår sprillans nya webshop nu!


RSS 2.0